نقشی برای دلتنگی | پویش نقاشی به یاد شهدای میناب در مشهد آغاز شد

  • کد خبر: ۴۱۳۹۶۷
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۳
نقشی برای دلتنگی | پویش نقاشی به یاد شهدای میناب در مشهد آغاز شد
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد مقدس از آغاز پویش نقاشی به یاد شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره طیبه میناب خبر داد.‌
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

جاوید کیانی در گفتگو با شهرآرانیوز در تشریح خبر آغاز پویش نقاشی به یاد شهدای میناب اظهار کرد: این پویش تحت عنوان «نقشی برای دلتنگی» ویژه کودکان ۵ تا ۱۰ ساله به همت خانه هنرمندان مشهد به یاد کودکان شهید میناب از امروز (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵) آغاز شده است.‌]

نقشی برای دلتنگی | پویش نقاشی به یاد شهدای میناب در مشهد آغاز شد

کیانی افزود: این پویش که در یادبود شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار می‌شود، تا ۶ خردادماه ادامه دارد و آثار برگزیده در فضای شهری به نمایش درمی‌آید.

وی بیان کرد: بر اساس این طرح، از میان تمام نقاشی‌های تحویلی، ۱۶۸ اثر به تعداد شهدای دانش‌آموز میناب انتخاب شده و در سطح شهر اکران خواهد شد. تاکنون هشت هزار نسخه از کاربرگ مخصوص این پویش در مراکز مرتبط با کودکان توزیع شده است.

به گفته کیانی اجرای پویش با بیان قصه‌ای از سوی مربیان یا راهنمایان در هر مرکز آغاز می‌شود که مخاطب آن کودکان ۵ تا ۱۰ ساله هستند. آنها قصه شهدای میناب را برای کودکان روایت می‌کنند و سپس کودکان بر اساس تخیل و دریافت‌های ذهنی خود، درباره میناب نقاشی کشیده و در پویش شرکت می‌کنند. 

وی افزود: کاربرگ‌ها در فرهنگسراهای شهرداری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی خراسان رضوی نیز در دسترس علاقمندان قرار دارد.

کیانی خاطرنشان کرد: کودکان و خانواده‌ها می‌توانند تا ششم خردادماه نقاشی‌های خود را به مراکز تعیین‌شده تحویل دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.